VÆRTENS MINDSTE BROLØB

 

 

BROLØB LILLE BILLEDE 567 X 567 PIX

Velkommen til Værtens Mindste Broløb 2017

Græshoppebroen i Karrebæksminde er 26 meter lang. Så her kan alle være med, når Værtens Mindste Broløb finder sted for tredje gang i weekenden 2.-3. september 2017.

Værten er de handlende og restauratører i Karrebæksminde i samarbejde med Karrebæk IF, Destinations Udvikling Netværk Karrebæksminde (DUNK) og DGI.

Ideen med at arrangere Værtens Mindste Broløb udspringer af projektet ’Destinationsudvikling Karrebæksminde’. Formålet med eventen er at bidrage til at sætte Karrebæksminde på landkortet og tiltrække turister – også uden for hovedsæsonen. 

Værtens Mindste Broløb 2017 omfatter følgende discipliner:

Lørdag den 2. september

  • 9.30:  Hel maraton - 42,2 km.
  • 9.30:  Halv maraton - 21. km.
  • 10.30: Karrebæksminde Downtown (Kørestols- og rollatorræs). Kort distance, ca. 1,25 km. for mindre børn, forældre med barnevogn eller klapvogn, kørestols- og rollator-brugere.
  • 11.30: Enø-milen. Motionsløb/walk – 7,5 km.

Søndag den 3. september

  • 9.30: Karrebæksminde-Holsteinsborg-Saltø Pedaltramp. Cykelmotionsløb – 66 km.
  • 9.30: Pedaltramp for hele familien  – 16 km.
  • 10.30: Enø Stafetten, motionsløb for firma- og familiehold - 4 x 5 km.

Alle registrerede deltagere modtager efter gennemførelse af en disciplin et diplom og en medalje og får endvidere et gavebevis til køb af læskedrik eller is hos en af løbets værter.

For alle løb med tidtagning er der præmier på op til 3.000 kr. til hurtigste hhv. mandlige og kvindelige løber. Til det vindende hold i Enø Stafetten er der også en kontant præmie på 3.000 kr. Blandt alle øvrige deltagere i de respektive discipliner trækkes lod om en række sponserede gavepræmier. Deltagere i løb uden tidtagning deltager ligeledes i lodtrækningen om sponsorerede gavepræmier.

 
 

Et stor tak til vores sponsorer