VÆRTENS MINDSTE BROLØB

 Enø Milen 2017

Tilmelding

KARREBÆKSMINDE-ENØ HALVMARATON 

En flot halvmaraton i Karrebæksminde og på Enø. Ruten tager udgangspunkt i Enø Milen og starter ved Kanalkroen, hvorefter du løber over Græshoppebroen og videre langs stranden gennem Enøs ældste sommerhusområde. Herefter løber du videre langs kysten og klinten, hvor der er en flot udsigt. Når du når ud til Enø Kystvej (hvor der er rasteplads og depot) løber du til venstre indtil du bliver vist ind til Strandagervej af en af vores trafikofficials. For enden af Strandgårdsvej følger du stien forbi Reedtzholm Vandværk. Her er der også et 'levende' vejskilt i form af en trafikofficial, som vil guide dig på rette vej til Reedtzholmvej, hvor du løber til højre og tager 3. stikvej til venstre (Her er der også posteret en trafikofficial). Herfra løber du tværs igennem sommerhusområdet til du igen rammer Reedtzholmvej. Nu svinger du til venstre og følger vejen, til du når Enø Kystvej ved busterminalen. Her drejer du til højre og følger Kystvejen helt frem til rundkørslen ved Stejlepladsen. Fortsæt videre til højre ad Ved Broen til du når frem til Græshoppebroen.

Her skal du ikke løbe tilbage over broen, men gentage ovenstående 'loop' 2 gange. Anden gang afslutter du med at løbe tilbage over broen og frem til målområdet ved Kanalkroen, og hvis du bruger fx en løbe app, skulle den nu meget gerne stå på ca. 21,1 km. - altså en halv maraton.

Fakta om Karrebæksminde-Enø Halvmaraton

Længde:  Ca. 21,1 km. 

Starttidspunkt:  Lørdag den 2. september 2017, kl. 9.30. 

Deltagergebyr:  150 kr. incl. forplejning på ruten samt diplom, medalje og is eller læskedrik efter løbet. 

Start:  Gl. Brovej ved Kanalkroen. 

Mål:  Alleen, Karrebæksminde (ca. der, hvor Alleen krydser Gl. Brovej) 

Tidtagning:  Der tages tid på ruten med chip. Denne chip er ikke en engangschip. Den skal derfor afleveres efter løbet. 

Præmier:  Kontante præmier, kr. 1.500, til hurtigste mand og kvinde + lodtrækning om gavepræmier blandt alle deltagere. 

Rasteplads:  Draget (Ca. 3 km. efter start, herefter igen efter ca. 7 km.)

Forplejning:  Vand, energidrik og frugt på rastepladsen samt ved målområdet. 

Omklædning og bad:  Der er mulighed for omklædning og bad på Enø Camping. 

Færdselsregler:
Færdselsreglerne skal overholdes.
Du løber på eget ansvar. Det gælder også med hensyn til vejens beskaffenhed og trafikken.
Vores trafikvagter er der for at skabe sikkerhed og ikke for at standse trafikken. Følg derfor deres anvisninger. 

Download ruteinformation.  Klik her for at downloade ruteinformation elektronisk.

Ruteafmærkning:  Ruten er afmærket med skilte placeret i højre side af vejen, og alle større kryds er bemandet med flagposter/trafikvagter. 

Samaritter:  Der er samaritter til rådighed ved målområdet. 

Startnummer information:   Senest torsdag den 31.august får alle tilmeldte deltagere en mail med endelige oplysninger om startnummer, starttid og andre praktiske oplysninger. Mailen skal medbringes, når du henter dit startnummer.

Udlevering af startnumre: 
Udlevering af startnumre sker fra løbskontoret, der er indrettet på det grønne område ved Kanalkroen i Karrebæksminde. Kontoret er bemandet fredag den 1. september kl. 14-18, lørdag den 2.. september kl. 8-15 og søndag den 3. september kl. 8-13. 

Kom i god tid, hvis du først henter dit startnummer på selve løbsdagen. Det er dit eget ansvar, at du er klar, når starten går. 

Du kan godt hente startnumre for andre deltagere, men du skal huske at medbringe mailen med startnummer for den/de personer, der hentes for. 

 

Tilmelding 

 

Et stor tak til vores sponsorer